vineri, 18 aprilie 2014

DELTAPLAN...

Scoala de zbor cu deltaplanul...
Sistemul de instruire este format din 5 (cinci) stagii. Pentru licentierea pilotului sunt necesare parcurgerea primelor 3 (trei) stagii. Pregatirea elevilor contine pregatire teoretica si pregatire practica.

Varsta minima pentru admiterea la pregatirea practica este de 16 ani (sub 18 ani este necesar consimtamantul legalizat al parintilor). 

Dupa absolvire examen teoretic si completare documente tipizate elevul evolueaza in mod progresiv pe parcursul celor 3 (trei) stagii. Se foloseste un deltaplan de scoala de tip Atlas 16http://www.delta-club-82.com/bible/10-hang-glider-atlas.htmTrecerea de la un stagiu la altul se face numai dupa acumularea cunostintelor necesare si sub supravegherea instructorului de zbor.

Dupa Stagiul 1 elevul primeste Carnet de Zbor. Stagiile nu sunt obligatorii, daca un elev are deja cunostinte de zbor invatate cu un alt instructor, dupa verificarea Carnetului de Zbor si sustinerea unui test teoretic si practic, poate incepe cu stagiul urmator.

Dupa licentiere pilotul poate continua pregatirea cu Stagiul 4 (THERMAL SOARING) si Stagiul 5 (CROSS COUNTRY).

Preturi:

Scoala de Zbor – Pregatire Teoretica:
- Curs AUN DELTAPLAN - 50 de ore, pret 60 euro.

Scoala de Zbor – Pregatire Practica :
- Stagiul GROUND SKIMMING - Minimum 4 zile de zbor, minimum 20 zboruri reusite. Pret 120 euro.
- Stagiul ALTITUDE GLIDING - Minimum 8 zile de zbor, minimum 40 zboruri reusite – 200 euro.
- Stagiul RIDGE SOARING - Minimum 60 zboruri reusite si un total de 10 ore de zbor; Zboruri in 5 zone diferite, 3 zboruri cu un total de 1 ora de zbor in urcare. Pret 160 euro.
- Stagiul de Licentiere - Stagiul 3 SAFEPRO (conform RACR-LPAN AUN.2060) – Pret 40 euro (Taxa de 40 Euro este pentru obtinere/revalidare/reinnoire licenta de catre pilotii pregatiti de noi).
PENTRU DETALII SI INSCRIERI TELEFON 0721923977

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu