vineri, 18 aprilie 2014

PARAPANTA...

Curs M2 - intensiv pentru invatarea zborului cu parapanta
La sfarsitul cursului pilotul trebuie sa fie capabil sa aleaga locul de zbor, sa analizeze conditiile meteo, sa decoleze in siguranta, sa-si faca planul de zbor cu viraje, intoarceri si o aterizare intr-o zona prestabilita.
Durata acestui curs va fi de 2 saptamani; in fiecare zi – 8 ore pe zi, timp in care in functie de starea vremii, de capacitatile fizice si motrice ale elevului pilot si de felul in care asimileaza informatia, va invata si va practica ceea ce inseamna zborul cu parapanta…
Cursurile teoretice se tin in sala de curs a AEROCLUBULUI CHARLIE BRAVO-SIRIA si pe panta scoala si cuprind informatii despre: Meteorologie, Aerodinamica, Legislatie, Navigatie, Cunoasterea aeronavei, Performante Umane, Prim ajutor si Principiile zborului. Cunostintele elevului pilot vor fi testate cu examene grila la sfarsitul cursului
Folosirea propriului echipament are mai multe avantaje:
• Utilizezi aceeasi parapanta de fiecare data cand vii.
• Seleta ta este totdeauna reglata corect si confortabil pentru tine.
• Pana la sfarsitul cursului atat tu cat si noi suntem convinsi ca esti pregatit sa zbori in maxima siguranta cu echipamentul tau.
Vei invata sa zbori dinamic, deseori cu zboruri de 15-20 minute sau mai mult, va trebui: sa stapanesti tehnica de decolare pe vant mai puternic, sa zbori activ, sa stapanesti tehnicile de coborare rapida, controlul aripii in conditii de instabilitate, sa cunosti regulile aerului, sa stii cum sa reactionezi in cazul unei situatii de urgenta.
Zona Araduluii este considerata ca una dintre cele mai bune locatii pentru zborul liber cu parapanta din Romania. Diversitatea zonelor de zbor este foarte mare, incepand de la pantele scoala pana la zone cu climat specific pentru formarea conditiilor de zbor plutit termodinamic unde se zboara pe tot parcursul sezonului.
PENTRU MAI MULTE DETALII SI INSCRIERI TELEFON 0721923977

Va asteptam cu drag la zbor !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu